BRM 300KM 
12 Septembrie 2020

VARIANTA COVID-19

 

Inscrierea gratuita.

Toate costurile de omologare,organizare,inscriere sunt suportate de ASOCIATIA RANDONNEURS TRANSYLVANIA. 
Sambata, 12 septembrie 2020, in cadrul Cupei Randonneurs Sibiu (a 8-a editie), va avea loc tura de 300 de km pentru obtinerea celui de-al patrulea brevet clasic de anduranta din seria noului sezon.

Fiecare ciclist trebuie sa cunoasca si sa respecte TOATE PREVEDERILE IMPUSE DE AUTORITATI LEGATE DE STAREA DE ALERTA/URGENTA GENERATA DE COVID 19 !!!

Vom face mici modificari in privinta orei de start, locului de start si validarea rezultatelor de la punctele de control si sosire, dupa cum urmeaza:

 

Ora de start: fiecare participant va fi informat prin mail la ce ora sa porneasca in tura. Ora va fi intre 6:00 si 7:00 si se va comunicata nu mai tarziu de 10 septembrie ora 23:59.

 

Locul de start :Fiecare participant va completa in formularul de inscriere o locatie din orasul Sibiu de unde prefera sa ia startul. In cazul in care vor fi mai multi participanti cu aceeasi locatie, organizatorul va transmite participantilor in cauza, o locatie absolut aleatorie din oras de unde sa ia startul, urmand ca apoi fiecare sa-si aleaga traseul preferat spre Biserica Biruinta din Sibiu, dupa care fiecare va continua pe traseul pus la dispozitie in link-ul de mai jos.

 

Formular de inscriere (data limita de inscriere 10 septembrie 2020, ora 13:00)-vezi link-ul de mai sus

 

Declaratie pe propria raspundere o veti atasa semnata in formularul de inscriere

 

Adresa de mail a evenimentului: brm300@randonneurstransylvania.ro

 

Checkpoints:

La toate punctele de control inclusiv la sosire, fiecare participant are obligatia sa-si treaca ora de trecere prin CP pe brevet card, sa faca poza in care sa se vada ciclistul si bicileta+ poza brevet card cu punctul de control respectiv. Pozele si orele de sosire de la punctele de control si finish, trebuie trasmise organizatorilor pe adresa de mail brm300@randonneurstransylvania.ro, in termen de 48 h de la finalizarea traseului. Verificarea, validarea si omologarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea informatiilor.

 

-datorita startului decalat, pt fiecare participant intervalul orar de la punctele de control se va ajusta conform numarului de minute intarziere de la pornire(ex: daca pornesti pe traseu la 6:10 atunci la CP 1 se poate ajunge intre 7:49-10:04, etc…)


Start 6:00 km 0-SIBIU Biserica Biruinta
CP1 7:39-9:54 km 55.4-localitatea Jina, Mini Market Sterp Com
CP2 09:30-14:04 km 119.4-localitatea Santimbru (Sat Galtiu), Caminul Cultural "Eugen Curta"
CP3 11:04-17:41 km 172.5-localitatea Seica Mare, Magazin Alimentar
CP4 12:31-20:52 km 220.2-localitatea Biertan, Cofetaria "Sweet Moments"

Sosire 14:49-02:00 (13 Septembrie) km 294- SIBIU Biserica Biruinta

Timp limita de finalizare a traseului : 20h ( pana la ora 02:00 - 13 Septembrie)

Atentie nici un organizator nu va fi la start, totul se rezuma la onestitatea participantului

 

Participantii care obtin brevetul, terminand cursa in timpul limita precizat, la finalul acesteia, pot comanda contracost (33 lei, include taxele bancare si taxa de expediere din Franta) medalia de Randonneur pentru brevetul respectiv. Pentru ciclul 2020-2023, medaliile pentru brevetele de 200, 300,400 si 600 de km au acelasi design.
Cei care obtin toate cele patru brevete, la finalul ultimului brevet, pot comanda contracost (35 de lei) medalia de Super Randonneur 2020. Aceasta medalie este diferita de la an la an.
Detaliile privind regulamentul, traseul,punctele de control pe traseu, foaia de parcurs, declaratia pe propia raspundere vor fi trimise fiecarui participant pe adresa de e-mail mentionata in formularul de inscriere.

Ciclistii care vor obtine toate cele patru brevete, vor primi din partea organizatorului titlul si certificatul de brevetare de Super Randonneur.

 

Trebuie sa stiti de la bun inceput ca de-a lungul brevetelor, ciclistii nu vor beneficia de asistenta la drum. Acestora nu li se permite sa aiba masini de insotire. Conform regulamentului, ciclistii au voie sa primeasca ajutor extern doar in punctele de control de pe traseu

Daca unul din ciclisti greseste traseul, acesta trebuie sa se intoarca si sa reia tura din punctul in care a fost gresit traseul. Participantul are obligatia sa-si scrie ora de trecere prin fiecare punctul de control pe brevet-card pentru a putea face dovada trecerii prin locul respectiv.

Cupa “Randonneurs Sibiu” a 8-a editie reprezinta evenimentul anual organizat de catre Asociatia Randonneurs Transylvania, sub egida Randonneur Romania, sub licenta Audax Club Parisien (http://www.audax-club-parisien.com/FR/)

 

Date de contact:

Randonneurs Transylvania-Florian Marius:
Tel: +40741071091;
e-mail: office@randonneurstransylvania.ro

Remus Stefan: tel: +40751478279;
e-mail: remuscapatana@icloud.com

Ciprian Giurgiu: tel: +40788499304;
e-mail: office@sound-art.ro

Link declaratie pe propria raspundere

Link declaratie

MINORI

Link Formular Inscriere

Link Traseu

Link Regulament

#bemoreMike